Kollektivets nya projektledare

Välkomna hem till Kollektivet!

På fredag slår Kollektivet upp portarna för årets premiärkväll. Alla förköpsbiljetter är redan slut och besökare kan förvänta sig en minnesvärd kväll. Festkonceptets nya projektledare ser glatt fram emot kvällen och hela året tillsammans med Kollektivet.

Kollektivet är ett festkoncept hålls ungefär två gånger i månaden på Pablo’s, med olika teman varje gång. Sigrid Green Salomonson och Li Persson som studerar Marketing Management på JIBS har nu tagit över som projektledare för det populära festkonceptet.

– Vi tänkte att det kunde vara en kul grej att göra tillsammans, utöver skolan. Vi vill bidra till studentlivet, och lära oss en massa saker. Varken jag eller Li har gjort något sånt här förut, så det ska bli roligt, berättar Sigrid.

– På fredag har vi premiär och nästan alla biljetter tog slut redan förra fredagen, ofta brukar de ta slut bara dagen innan, fortsätter Li glatt. Nu har vi fått printa upp extrabiljetter, så det är kul!

De är båda överens om att Kollektivet är ett fantastiskt projekt att jobba med. I och med att konceptet redan är etablerat i Jönköping är det lättare att sprida budskapet om nypremiären.

– Kollektivet vill ha det mer som en hemmafest och inte som att man går ut på nattklubb, förklarar Li. Det ska vara familjärt när man kommer ett kompisgäng och så spelar de mer dängor, istället för house.

– Det är roligt att kunna jobba med ett koncept man verkligen står bakom. Vi tycker båda att det är mycket roligare att gå till ett ställe för att dansa, sjunga och hänga med vänner, istället för att bara stå och hoppa, säger Sigrid leende.

Med olika teman varje kväll blir varje fest unik. Tidigare har det varit Halloween-fest, quiz-kvällar, maskotar, sockervadd, Ladies Night och mycket mera.

– Man ska minnas varje kollo-kväll. Med något speciellt varje gång blir det inte bara en av alla fester. När man ser bilderna ska man tänka ”Just det, det var den kvällen med maskotar, den kommer jag ihåg!”.

På alla fackhögskolor finns engagerade ambassadörer som sprider Kollektivets namn och säljer biljetter. Projektledarna betonar hur roligt det är med ett projekt för alla skolor, där man kan skaffa nya vänner och umgås alla tillsammans. Till skillnad från Akademien skapas inte heller några gränser av färgen på ovven. Dessutom är ju resten av Jönköping också bjudna.

– Vi har också en väldigt bra deal med 2-i-1 biljetter, där man köper en biljett och får ta med sig en dejt, eller en vän, tillägger Li.

De har redan märkt att Kollektivet uppskattas för att det är så unikt. Tanken med konceptet är också att det ska vara mer personligt. I år kommer även Sigrid och Li stå i dörren och välkomna besökare.

– Det ska vara känslan av att de är ”Välkomna hem till oss!”.

Kommentarer

Fler nyheter

Kollektivets nya projektledare

Välkomna hem till Kollektivet!

pilPå fredag slår Kollektivet upp portarna för årets minnesvärda premiärkväll! Festkonceptets nya projektledare berättar om sina planer och förväntningar inför året.
Student Life Fair

Studentlivsmässan med något för alla!

pilIgår tog den årliga Student Life Fair plats i Campus Arena. Massa studenter, gamla som nya, passade på att mingla med skolans föreningar.

Insparken – en överlevnadsguide

pilInsparken är en av de roligaste veckorna på året. Här är mina tips för att få den ultimata insparksveckan, utan att behöva återhämta sig i en månad efteråt.

Vad är väl en modeshow på Spira?

pilVi var på Spring Inspiration - och det var helt fantastiskt!
Husqvarna AB på besök hos JU Solar Team

Storföretaget Husqvarna satsar på JU Solar Team

pilJU Solar Team gör stora framsteg med bilbygget och med ett av Sveriges största aktiebolag som sponsor.

Hon är den nya chefredaktören för Studenten JKPG

pilDet är nu dags för ett generationsskifte. Här är Studenten JKPG:s nya chefredaktör.

”Jag gillar när texterna är som filmer och man kan kliva in i en värld”

pilTomas Andersson Wij besökte Kultur på Kampus. Ikväll spelar han för fullsatta stolar på Jönköping teater.

Älskar du kaffe? Missa inte kaffefesten på Spira

pilJust nu tävlar Sveriges bästa på kaffe om platser i VM-laget. Skynda till Spira och passa på att provsmaka!

En vecka – 13 konstnärer

pilJust nu är affärer i city fyllda med konstverk av lokala konstnärer. En vecka för den som gillar konst eller vill tävla om fina priser.

”Jag försöker hitta personer som min mormor skulle reagera på”

pilSpring inspiration fick hjälp av modellagenturen MIKA i urvalet av modeller

Kollektivet kickar loss våren med Skam-quiz

pilPå fredag drar Kollektivet igång igen och de kickar igång våren med ett skam-quiz!
Temabild: träning

Nytt år – nya möjligheter

pilNytt år, nya löften! Här får du tipsen som får dig att hålla dem.

Justice levde upp till förväntningarna

pil"Vårt LoL-lag visade på hög skicklighet och fantastik lagkemi"

Dublin – staden alla återvänder till

pilAtmosfären över staden ger dig rysningar.
Café Hälsokällan

Hälsokällan – naturligt god mat

pil"Det är många som har fördommar mot nyttig och naturlig mat"