Vad händer i veckan? | 48

Tisdag 28/11:

 Treat yourself med Spectra på Rio

På tisdag bjuder Spectra i samarbete med Studenthälsan och Studenter emellan in till en kväll för alla som vill ha paus i en stressande period som denna. Kvällen erbjuder allting från samtalsmöjligheter om psykiskohälsa till att få göra sitt alldeles egna armband.

Tid: Kl. 18:00 – 20:00

Plats: RIO

 

Onsdag 29/11:

 Biljettförsäljning till Dammiddagen

Som tradition på HLK arrangeras varje år en middag för antingen herrar eller damer. Förra årets herrmiddag ska i år toppas med en dammiddag. För alla damer bjuds det på en exklusiv kväll på akademien med middag och underhållning. Är du en dam och tycker detta låter härligt så säljs det biljetter på HLK klockan 12 vid orangeriet. Mer info på arrangemangets Facebook-event.

Tid: Kl. 12:00

Plats: Orangeriet HLK

 

Stand-up på kultur på campus

Denna onsdag bjuder kultur på campus in komikern Isak Jansson. Han är känd från P3:s tankesmedjan och som skämtskrivare för tv-programmen Robins och Inte OK. Få en lunch med underhållning och en paus från vardagsstressen med kultur på campus succékoncept stand-up.

Tid: 12:00 – 12:30

Plats Högskolebiblioteket

 

AKA!

Första onsdagen efter CSN levererar alltid med mycket folk och många drinkar. Dra ut på en kväll när alla har pengar och alla är kung tillika drottning i baren.

Tid:  21:00 – 02:00 (Fri entré från 21–22)

Plats: Akademin

 

Torsdag 30/11: 

HV71 vs Mora IK

I en historisk hockeymatch möter Jönköpings stolthet och regerande mästare HV71 Mora IK för första gången på nio år. Häng med och heja fram HV till tre poäng.

Tid: 19:00 – 22:00 (Ordinarie tid)

Plats: Kinnarps Arena

 

Fredag 1/12:

Kollektivet & Spring Inspiration ”Ugly Christmas”

Kicka in december med kollektivets säsongsavslutning med temat ”Ugly Christmas”. Som alltid bjuder klubben på tema och denna fredag ger inget undantag och som alltid ges ett högaktivt första pris till den med bästa outfit. Denna gång gäller det att hitta den fulaste jultröjan, så ta fram den där hemstickade julklappen som du aldrig använder och dra ut på klubbkväll. Mer info på klubbens event.

Tid: 23:00 – 02:00

Plats: Västra Storgatan 12

 

Söndag3/12:

 Gammeldagsjul på första advent

Vill du ha en härlig söndag och känna på det första julstoften kan detta vara något för dig. För tredje året i rad fylls hela tändsticksområdet med öppna restauranger och butiker. Nytt för i år bjuder även teaterstickorna på underhållning med sång, dans och teater.

Tid: 15:00 – 19:00

Plats: Tändsticksområdet

 Filip Magnusson

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.