Vad Händer i Veckan | 45

Tisdag 7/11

 

HR-inspiration day

Vill du som student få ett briljant tillfälle att träffa arbetsgivare och knyta kontakter för en framtida praktik eller arbetsplats – då passar detta event just dig. Med föreläsningar, mingel och representanter från bland annat Volvo och Husqvarna bjuder HR-inspiration day på en chans både för den som vill få en tjuvstart i karriären och den som bara vill provmingla för framtida möten.

Tid och plats: HLK från kl. 12:00 – 17:00

 

Onsdag 8/11

 

Anmälning för Food Safari

Älskar du att laga mat och har en kompis som känner likadant? Anmäl er till Food Safari. Ett alltid lyckat arrangemang från studentkåren där man under en kväll blir bjuden på mat från andra studenter och samtidigt får visa sina egna färdigheter. Sista anmälningen är på onsdag till klockan 14:00 så skriv upp er så fort som möjligt, ni kommer inte ångra er. Mer info på studentkåren.

Tid och plats: Studentservice på Rio senast kl. 14:00

 

Biljettförsäljning för sittningen ”Det var en gång”

På onsdag ges det chans att köpa biljett till Cellskapets sittning med sagotema. För dig som älskar sagor eller bara har en grym sago-outfit ska du nog inte missa detta.

Tid och plats: 12:00 – 13:00 för information om plats se Cellskapets facebook.

 

AKA

Räkna med en kul kväll med mycket blåa. Blue Crew har sin sittning Game Over tidigare på kvällen så häng på och kanske få lite kommunikationstips.

Tid och plats:  Svavelsticksgränd 17 21:00 – 02:00 (fritt inträde 21–22)

 

6 – 9/11

 

Go Exchange

Vet du inte var du vill din utlandstermin? Eller är du bara nyfiken på andra länder? Från måndag till torsdag arrangerar studentkåren tillsammans med Hint, S.U.S.H.I, JSA och LOK Go Exchange. Under alla dagarna besöker de samtliga skolor och ger dig chansen att hitta var du vill åka på utlandstermin eller bara träffar några härliga utbytesstudenter.

Tid och plats:

Måndag: HLK

Tisdag: Hälso

Onsdag: JIBS

Torsdag: JTH

Från kl. 11:00 – 13:00 alla dagar

 

Fredag 10/11

 

Hör min röst på Spira

Vill du gå på en konsert med bra artister som Maxida Märak (Sápmi Sisters) och Emil Jensen. På fredag arrangeras konserten hör min röst på Spira som belyser temat kring flyktingbarns situation i Sverige. Vill du få en tankeställare och samtidigt höra bra musik – kolla in det här.  Mer information och biljetter besök Songlines Jönköpings facebook.

Var och när: Kulturhuset Spira från 18:30 – 20:30

 

Kollektivet mustaschdisco

Kollektivet kör på fredag med temat mustaschdisco för att fira att vi precis gått in i movember. För den som kan, se till att odla en fräsig muscha då pris för bästa kommer ges ett presentkort på 500 kronor hos en barberare. För er utan ansiktsbehåring, låt kreativiteten flöda och visa era bästa skills i sminkning eller bara köpa en snygg lösmustasch.

Tid och plats: Västra storgatan 12 från kl. 23:00 – 02:00

 

Lördag 11/11

 

Håkankväll med kramfabriken

För alla Håkan Hellström fans, är detta kvällen för er. Kramfabriken arrangerar Håkan-kväll med chans till sing a long för hans bästa låtar och även ett antal drinkar som inspirerats av hans låttexter.

Tid och plats: Tändsticksgränd 13 från kl. 22:00 – 02.00

 

Filip Magnusson

Kommentarer

Fler nyheter

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.

E-sporten på bättringsväg med långt kvar