Bildkälla: LOK

Vad händer i veckan | 44

Tisdag 31/10

Stämma med LOK
På tisdag kl. 17:00 är det stämma med LOK där en ny styrelse, budget och verksamhetsplan ska väljas. För alla studenter på HLK kan man här göra sin röst hörd för att göra skolan bättre.
När: 17:00 – 20:00
Var: Rum Hc113 på HLK

 

Onsdag 1/11

Afterschool med jubel
Jibs egna studentpub håller öppet på onsdag för dig som vill gå direkt från plugget till en god kall dryck. För er som ska på Sexkreations halloweensittning blir Jubel en perfekt start på en härlig grön kväll.
När: 16:00 – 20:00
Var: Jönköping International Business School

Afterschool på Rio med Westcoast Nation
För dig som alltid glömmer att äta något innan utgången kan afterschool på Rio vara något för dig. Westcoast Nation erbjuder ett gött häng med en härlig buffé och dryck. Passar för den som vill kombinera måltid med förfest.
När: 16:00 – 21:00
Var: Rio

Boardstore akademin pre-party
Är man sugen att dra på Aka men inte vet var man kan hitta en bra förfest, kom förbi Boardlife-butiken på Smålandsgatan 17. Häng med några härliga skejtare och åk lite bräda om vädret tillåter.
Tid: Från kl. 18:00
Plats: Smålandsgatan 17

Akademin!
Tid: 21:00 – 02:00 (fritt inträde 21–22)
Plats: Svavelsticksgränd 17

 

Torsdag 2/11

An Alumnus story
Career Center bjuder hit almunen Andjela Kusmuk som berättar om sin resa från Jth till att få jobba inom e-sportsscenen. Bland annat har hon jobbat med svenska e-sportsjätten Ninjas in Pyjamas. Köper man förbiljett bjuds det även på gratis lunch som både passar den bakfulla och den ekonomiska studenten.
Tid: 12:00 – 13:00
Plats: Career Center rum E1029

 

Fredag 3/11

Thriller med Klubb Retro
För tredje veckan i rad är det halloweenfest. Denna gång med Klubb Retro som vars tema inspirerats av Michael Jackssons superhit ”Thirller”. För dig som ännu fått nog av denna högtid eller ännu inte hunnit, Kom förbi.
Tid: 22:00 – 02:00
Plats: Tändsticksgränd 13

 

Lördag 4/11

Pale Honey och Hanged man på Hush Hush Club
Vill man gå på konsert i helgen spelar P3-guld nominerade popbandet Pale Honey och soloartisten Hanged man på scenen sofiehof underjord. Vill man gå på konsert och njuta av pop-musik utanför rammarna är detta aktiviteten för dig.
Var: Brunnsgatan 13
När: 21:00 – 02:00

 

Fredag – Söndag 3–5/11

Corehack
Skolans e-sportsförening Justice anordnar skolans största lan under hela helgen från fredag till söndag. Ta med datorn och lana iväg hela helgen med turneringar i till exempel Cs-go och Rocketleauge tillsammans med mycket mer. För att slippa bunkra upp mat och godis för hela helgen kommer det finnas att köpa på plats. Mer info på Justice facebook.
Tid: fredag kl. 18:00 till söndag kl. 12:00
Plats: Campus Arena

 

Filip Magnusson

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.