Student Life Fair

Studentlivsmässan med något för alla!

Igår tog den årliga Student Life Fair plats i Campus Arena. Studenten JKPG gick dit under lunchtimmen tillsammans med många andra studenter, gamla som nya. Ett utmärkt tillfälle att fylla huvudet med information om föreningar, ovven med märken och fickorna med godis.

Studentlivsmässan ställer ut varje år för att visa upp vad du som student kan ta del av i skolan, utöver en utbildning. Studentkåren, alla dess studentföreningar och organisationer erbjuder ett brett utbud av saker att engagera sig i.

Där finns sexmästerierna för den som vill arrangera inspark och sittningar. Föreningen Spectra brinner för mänskliga rättighetsfrågor och arrangerar Pride-paraden. Är du intresserad av dans, sång och teater är Showtime något för dig. Studerandeföreningarna LOK, HI-TECH, JSA och Hälsosektion. West-Coast Nation, Datorsektionen, JUSA… Vi studerar på en skola som har något för alla.

Vill du engagera dig och bli medlem i en förening är bästa tiden för det nu! Många föreningar söker medlemmar i början av terminerna. Om du missade mässan eller letar mer information, finns massor att hitta på Jönköpings Studentkårs hemsida.

Precis som många andra söker vi på Studenten JKPG också medlemmar! Är du intresserad av att skriva, fotografera eller filma? Vill du ha en chans att utvecklas och en erfarenhet inom media på CV:t? Maila oss på studentenjkpg@gmail.com.

Kommentarer

Fler nyheter

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.

E-sporten på bättringsväg med långt kvar