Så ser läget ut för Justice

Under dagen har både tävlingarna i League of Legends och Counter-Strike dragit igång för Justice. I LoL blev det oavgjort i matcher, vilket gör att tävlingen fortsätter framåt midnatt. I CS har de förlorat en match och slår nu mera i underläge.

Det är en spännande tillställning som håller på nere i Elmia för Justice. I League of Legends hade alla deltagande lagen vunnit en match och förlorat en match, vilket gör att tävlingen får fortsätta i en omgång till.

-De fortsätter helt enkelt till ett av lagen vinner. Men det kan ju bli så att det blir oavgjort igen och då fortsätter spelet. Men vi hoppas på vinst, säger Justice ordförande Erik Särehag.

I CS förlorade Justice den första matchen, vilket gjorde att de åkte ner i lower bracket. Nu får laget slå i underläge. Men de har fortfarande chans att gå vidare.

-Om vi förlorar en match till åker vi ur CS-tävlingen, men vi har fortfarande chans att gå vidare. Det blir såklart svårare om man hamnar i lower bracket, men det är inte omöjligt, säger Särehag.

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.