Cajsa Rimås, Ellinor Lönnström

”Have a roaring good time”

Det är Skandinaviens största modeshow driven av studenter och den kommande upplagan markerar 20-års jubileum. Spring Inspiration kommer att hållas den 7 april men redan i måndags avslöjades årets tema: The roaring twenties. 

Cajsa Rimås och Ellinor Lönnström är Project managers för 2017 års Spring Inspiration, men deras arbete började redan innan sommaren. Inför releasefesten var planeringen på allt kommande arbete färdigt.

– Vi har valt att lägga väldigt mycket tid på det. Vi tycker att det är så kul så det blir alltid att man sitter med det, berättar Cajsa.

– Jag var helt livrädd i början när man insåg hur stort det är. Men nu känns det bra. Man har liksom landat i det. Vi brukar säga att det är som ett heltidsjobb, men det är olika i olika perioder, fortsätter Ellinor.

Releasefesten hölls på Vy Skybar som bjöd på en fin utsikt över Jönköping. Gästerna bjöds på canapeér och goodie bags. De fick även chansen att ta foton vid en fotovägg och delta i tävlingar. Kvällens höjdpunkt var visningen av releasefilmen och avslöjandet av årets tema.

Likt förra året kommer temat att genomsyra hela processen fram till själva modeshowen. Det kommer att synas i allt som görs, till exempel på Spring Day och vid biljettförsäljningen.

– Det är 20-talet men med en modern twist. Som The Great Gatsby men modernt, avslutar Cajsa.

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.