Mustasch- disco på Kollektivet!

Det är återigen dags för Kollektivet! Denna gång bjuds det, i sann movember- anda, in till Mustasch- disco! Vi tog ett snack med Kollektivets radarpar, Sigrid Green Salmonsson och Li Persson, för att kolla läget inför fredagskvällen:

Vad kan vi förvänta oss av kvällen?

-En återkommande favorit och helig Kollokväll med movember- twist. Det kommer att bli stökigt! Bjuds också på en suprise i entrén…

 

Kvällens fräckaste mustasch vinner ett presentkort på 500 kr hos Mr Barbershop, vad går hem hos er?

-En välvårdad och tydlig mustasch med en twist! Inget moppefjun, utan något ordentligt. Vi ser gärna att den är klippt på ett roligt sätt eller har något speciellt – att mustaschen sticker ut!

 

Hur tänker ni kring temat?

-Det är ett initiativtagande, för att visa att vi bryr oss om movember. Vi tycker att det är en viktig sak, samtidigt som det är ett roligt tema för en kväll på Kollo!

-Om du inte känner dig riktigt klar med Halloween, är det också ett perfekt tillfälle att klä ut dig – bara fantasin som sätter stopp! Det finns inget som säger att du inte får klä ut dig till en mustasch liksom, kör på bara! Sen får alla som inte har en egen mustasch en i dörren!

 

Pris i dörren: 120 kr.

Tid: 23- 02.

För mer info – se Kollektivets Facebook event

LIKNANDE ARTIKLAR

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.