Jimmi Kjellberg, nya projektledare studentkåren

”Jag vill att alla ska bli sedda”

Han började som fadder, sedan blev han medlem i Pedsex och efter det också ordförande i utskottet. Nu tar han näste kliv in i Studentkåren som deras nya projektledare. Ingen mindre än Jimmi Kjellberg.

Med många bra meriter på pappret och ett lärarjobb i grunden har Jimmi Kjellberg alla förutsättningar för att lyckas i rollen som projektledare.

-Min starkaste styrka är att se alla. Inte bara att se dem som sitter längst fram och pratar rakt ut, utan att jag även ser dem som sitter tystare längre bak. Vare sig man läser en enskild kurs som student eller är personen som sköter blommorna på HLK, så ska alla bli sedda, säger Kjellberg.

Det var redan i våras som Jimmi blev intresserad av att ta nästa steg inom Studenkåren.

-Viljan att engagera mig mer efter att ha varit fadder och aktiv i Pedsex väcktes under vårstämman. Just då hade jag inte möjlighet att söka, då det inte heller egentligen var viceordförande eller ordförande jag vill vara. Det var just projektledare jag var intresserad av att bli, säger Jimmi Kjellberg.

Efter att ha varit aktiv inom Pedsex ett bra tag har idéer växt med tiden. Och nu har han alla möjligheter att få igenom sina tankar och förslag. Vårinsparken, Colour Run och höstinsparken är eventen som Kjellberg kommer att vara projektledare för.

-Colour Run är ett event som jag har väldigt mycket idéer omkring. Jag vill att det eventet ska ske under en hel dag. Jag vill få det lite större. Konceptet ska vara som innan men att det kanske till exempel händer någonting i Hälsoparken efter att eventet slutat. Så att alla inte bara springer loppet och sedan går hem, säger Kjellberg.

Han vill även att Rio, som ligger i studenternas hus, ska få en större roll i studenternas vardag.

-Rio har gett oss en fantastiskt möjlighet. Jag tror det finns flera studenter som kanske inte vill dedikera sitt liv åt ett sexmästeri, men som till exempel kan sjunga och dansa eller vad som helst. Och där är Rio en fantastisk möjlighet för dessa människor att få utrycka sig och visa upp sig på deras sett. Jag vill att man ska känna att det är studenternas ställe, säger Kjellberg.

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.