Foto ifrån förra årets HI TECH gala. Källa: HI TECH

En kväll full av glamour!

Ikväll är det dags för HI TECH gala! Ett återkommande event och JTH:s enda finsittning. Denna gång äger galan rum på Stugan i stadsparken.

HI TECH gala är en finsittning, arrangerad av HI TECH, för enbart JTH- studenter. I år är det projektledarna Adrian Mandegari och Maria Höijertz som roddar eventet, med hjälp av resterande styrelsen i HI TECH. En kväll full av glamour utlovas!

Galan är ett av få event på JTH, där du kan lämna ovve och utklädnad hemma, för att istället svida om till formell klädsel. Kycklingspetten på Akademien, byts ut mot en trerättersmiddag och istället för spex, blir det underhållning i form av livemusik. Ett band, även det beståendes av JTH- studenter, kommer att uppträda och en trubadur finns på plats för att framföra serenader. Senare under kvällen kommer en DJ och kör set fram till 01, då kvällen avslutas.

Tidigare år har galan hållits på Guvenören, men i år valde HI TECH att flytta den till Stugan i Stadsparken. Konceptet är dock detsamma!

– Förhoppningsvis är HI TECH-galan något utöver det vanliga! En rolig kväll och chans att klä upp sig, är ju den enda gången på året, från skolans håll sett. Vi hoppas att alla kommer att ha jätte kul!, säger projektledaren Adrian om eventet.

 

Emma Bratt 

LIKNANDE ARTIKLAR

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.