Den fantastiska kvällen i maj!

Långklänningar i vackra färger, stiliga kostymer och glas fyllda med champagne! Låter det lockande? Då är Jönköping University Summerball perfekt för dig!

Vad är väl en bal på slottet om inte alldeles… alldeles… underbar! Den 11 maj slår JSA Ball Committe upp portarna till sitt event. Ett team bestående av elva taggade idésprutor står bakom den väl planerade sommarbalen. Deras mål med sammanställningen är att avsluta året på topp och samtidigt skapa en skön sammanhållning mellan de olika fackhögskolorna. I år satsar de på en större bal än någonsin och riktar sig till samtliga elever på högskolan med förhoppningar om en härlig mix av elever från JIBS, JTH, HLK och Hälso. Balkommittén vill att alla ska känna sig välkomna och ta chansen att skaffa sig nya kontakter och vänner, samtidigt som de har en trevlig kväll tillsammans.

Kvällen kommer att bestå av en trerättig middag och underhållning, och självklart en hejdundrande efterfest! Var tillställning kommer att hålla hus är något som kommittén fortfarande är förtegna om.

JSA Ball Committe uppmanar nu samtliga att förbereda sig för den 11 maj. Titta ut den perfekta klänningen eller skjortan för just dig och fira in sommaren tillsammans med dina vänner och JSA Ball Committee. Tillsammans kan vi korka upp champagnen, det här är nog något du inte vill missa!
När? 11 maj 2018
Var? Fortfarande en hemlis
Biljetter? Släpps 11 april och då går det att köpa biljett till både balen och efterfesten
Glöm inte att följa resan fram till den fantastiska kvällen och gå med i eventet på Facebook för att få all viktig information!

Instagram: ballcommitteejsa
Facebook: JU Summer Ball 2018

Teamet bakom eventet!
Linnea Svensson, Projektledare
Martina Jonsson, Vice projektledare
Louise Rask, Marknadsföring
Liza Bruze, Marknadsföring
Julia Petersson, Grafisk designer
Oscar Bressen Wallmark, Sponsor team
Elliot Strand, Sponsor team
Helmie Säll, Ekonomi
Hannah Lindberg, Event
Edith Andersson, Event
Carolina Ljungqvist, Logistik

 

Amanda Ahlin

LIKNANDE ARTIKLAR

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.