Foto: Maja Ottosson
Foto: Maja Ottosson

Colourful Art på Spira – Årets modeshow är äntligen här

Ikväll är det dags för den årliga modeshowen på Spira. Nästan 50 förväntansfulla modeller är redo för att visa upp årets kollektioner på catwalken. De 800 gästerna som ska vara på plats har en härlig mix att se fram emot – allt från klänningar till skyddskläder.

Med bara några timmar kvar tills årets modeshow är det full fart på Spira. Goodiebags till de 800 gästerna ska fixas, genrepet ska genomföras och alla modeller måste vara redo.

Så vad kan vi förvänta oss av årets show?

– En väldigt stor blandning, det kommer vara mycket fokus på temat som är colourful art – så mycket hår och mycket smink! Vi kommer att ha vanliga kläder från till exempel JC med häftiga sminkningar och häftiga låtar. Men också till exempel Makeup Store med jättehäftiga klänningar och mycket smink. Det kommer vara en härlig mix, svarar Claudia Lavadores, marknadsföringsansvarig för Spring Inspiration 2018.

Claudia, som är en av de 23 studenter som i år har haft ansvar för att planera och iscensätta den årliga modeshowen, verkar taggad inför kvällen.

– Det är fjorton stycken affärer och designers med i år, berättar hon, två mer än förra året.

Kläderna som ska visas upp på catwalken kommer att bestå av allt från badkläder och klänningar, till något lite mer oväntat – skyddskläder från Husqvarna.

Artisten Sandro Cavazza (som bland annat kan höras på Aviciis superhit Without You) kommer under kvällen uppträda och fler överraskningar utlovas, ”de kommer trycka på temat och vara lite extra sådär”, avslöjar Claudia.

Och för den som inte vill avsluta kvällen på Spira är en efterfest planerad – klockan tio slår dörrarna till Glädje och Kollektivet upp. Den som redan har biljett kommer in utan inträde, och för den som inte lyckades få biljetter till årets modeshow är detta en andra chans att ta del av modekvällen – biljetter till efterfesten kommer att kunna köpas i dörren.

 

Text: Amalia Nordås

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.