Alla ensamma hjärtans dag

Alla hjärtans dag är här och kärleken svämmar över! Pussbilder, hjärtan och lyckorus tar över alla sociala medier. Förlovningar annonseras, rosenblad sprids ut och champagnen korkas upp! Kärleken tar över denna grå februaridag och det finns ingenstans att undkomma den.

Men det är också en dag av ensamhet. De som inte kan ta pussbild med sin kärlek, för kärleken är inte besvarad. De som inte kan ge eller få ett hav av rosenblad. De som bara får fylla ett glas med champagne.

MEN LÅT GLASET FYLLAS OCH DRICK HELA FLASKAN SJÄLV! Det är dags att hylla sig själv! Vem har sagt att alla hjärtans dag inte innefattar alla singlar och ensamma själar? Vi har alla ett hjärta, och vi alla ska fira hjärtats dag! Ta tillfället i akt och ta hand om dig själv, ta hand om ditt hjärta. Ät god mat, kolla på din favoritfilm och tänd de romantiska ljusen. Gör en ansiktsmask, ta ett bad och ta hand om både kropp och själ!

Lägg ut en bild på dig själv för att du älskar att du är just du. Köp en bukett rosor och korka upp din champagne! Vi behöver alla lära oss att älska oss själva, så varför inte börja idag?

Amanda Ahlin

Kommentarer

Fler nyheter

Det efterlängtade spelet är äntligen här – Harry Potter: Hogwarts Mystery

pilStunden som du alltid väntat på är här, ditt Hogwarts-brev har anlänt!

Från stressande tentasal till inspirerande mässa

pilMKV-treorna höll i onsdags i den årliga mässan Project Media Communication, där de visade upp allt från kommunikationsplaner till reklamfilmer.

Jag känner mig blåst!

JTH-studenter vill avskaffa tentor på helger

pilEn motion om att avskaffa tentor på helgerna och har resulterat i en namninsamling som i skrivande stund har över 2000 underskrifter.

Radio K + Välgörenhet = Sant

Vad Händer i Veckan | 48

Färgglatt på nästa års Spring Inspiration!

Vad händer i veckan? – 47

EN | Mat, skratt och blandade kulturer på Food Safari

pilFood Safari är ett av de absolut mysigaste eventen i Jönköpings studentliv! Du får en chans att lära känna nya människor, äta god mat och uppleva något utöver det vanliga.

EN | Case Competition Electrolux – där kontakter skapas

pilEventet och tävlingen Case Competition, anordnad av JIBS-baserade organisationen Case Academy, besöks på måndag av företaget Electrolux.
Matilda Skogsberg, LOK:s nya ordförande

Säg hej till Matilda Skogsberg, ny ordförande för LOK!

pilLäs om Matildas planer och förhoppningar som ordförande under 2018.

Studenterna som lyfter feministisk kommunikation

pilFeministiska kommunikationsbyrån besöker JU för en lunchföreläsning om sin främsta drivkraft, vikten av att kommunicera feministiskt.

Spring Inspiration går emot ohälsosamma modellideal

pilProjektledarna för 2018-års upplaga av Spring Inspiration berättar om hur arbetet bara har börjat och hur framtiden ser ut för projektet.

Vad vore väl en helg i Köpenhamn….

pilFölj med 32 timmar över bron till ett fantastiskt Köpenhamn fyllt till bredden av pumpor, caféer och shopping!

HR – Inspiration Day

pilPå tisdag går tredje upplagan av HR - Inspiration Day av stapeln, denna gången med temat Employer branding. Följ med för att ta del av inspiration och kanske träffa din framtida arbetsgivare.